Campari Mojito
See on veidi magus, pisut mõrkjas ja väga värskendav. See kokteil ei reeda kergesti oma päritolu - Itaalia Campari, Kuuba mojito ja kõrgesse klaasi jää.
Prep Time10 minutes mins
Total Time10 minutes mins
Yield: 1 inimesele
- 30 ml värskelt pressitud laimi mahla
- 25 ml valget rummi
- 45 ml Campari aperitiivi
- 2 laimisektorit
- 4 värsket mündioksa
- 75 ml toonikut
- purustatud jääd
Pane mündioksad, rumm ja laimimahl kõrge klaasi või šeikeri sisse.
Tambi väikese nuia või puulusikaga korralikult läbi, et mündioksadest eeterlikud õlid eralduksid*. Lisa Campari ja mõned jääkuubikud, sega korralikult läbi.
Täida klaas purustatud jääga, siis kurna klaasi sisse Campari-rummi-mündisegu.
Lisa klaasi sisse laimisektorid, lisa toonik.
Serveerige